Sitemap
   

Velkommen


Gartneren i Byen er et entreprenør- og anlægsgartnerfirma, beliggende i Ballerup. Firmaet blev etableret i 1999 og udfører både totalløsninger og enkelte opgaver indenfor anlægsgartnerområdet og laver forskelligt grave og entreprenørarbejde.
  
Til totalløsninger har vi samarbejde med elektriker, topkapper, aut. kloakmester, murer, tømrer og blikkenslagere.
  
Gartneren i Byen udfører vedligeholdelser af grønne områder, både i eksisterende haver og i nyanlæg. Til firmadomiciler kan vi desuden tilbyde at tilplante og vedligeholde kummer med årstidens blomster.
  
Hvis der ønskes et nyanlæg kan vi også dette og hjælper gerne med indretningen. Vi udfører befæstelser i betonbrosten, klinker, granit og brud, anlægger græsplæner, både frøsåede og rullegræs. Hvis der i anlægsområdet er mindre jordforurening, kan vi tilbyde hjælp til at anlægge haven så generne bliver mindst mulige. Til dette formål har vi tilknyttet en miljøingeniør.
  
Gartneren i Byen kan desuden udføre både større og mindre plantninger og leverer gerne planterne. Også her hjælper vi gerne med idéer og indrettelse af fx staudebede og andre plantebede. Gartneren i Byen laver også jordbundsanalyser og gødningsvejledning, således at nyplantede og eksisterende planter får bedst mulige forhold.
  
Gartneren i Byen tilbyder også træfældning , beskæring og rydning.

Gartneren i Byen er medlem af Danske Anlægsgartnere og er dækket af Anlægsgartnerenes Garantifond. Læs mere på www.dag.dk om bl.a. klagevejledning. http://forening.dag.dk/garanti-og-ankenaevn.aspx


Denne side anvender Cookies. Ved at trykke videre accepterer du dette.